masszazsvarazskucko

Mi az a Szivárványfény technika?

A Szivárványfény technika egy magas rezgésű, gyógyító szeretetenergia, aminek segítségével ki tudjuk oldani a blokkokat az érzelemtestből nagyon gyengéd, megnyugtató és ellazító érintésekkel. Áthangolja a teljes energetikai rendszeredet és beindítja a sejtszintű öngyógyító folyamatokat. Feltöltjük és harmonizáljuk a csakrákat.
Egy lélekgyógyászati, energetikai gyógyászati módszer, mely gyakorlatilag érintés terápia.

Ez a tecnika belső változást indíthat el a lélekben, öngyógyító folyamatokat a testben, kisebb nagyobb csodákat az életünkben.

Ennél a technikánál használt gyógyító Szivárványfény energia egy 7. dimenziós tiszta fény, szeretet energia, segíti az öngyógyulásunkat testi-lelki-szellemi szinten.

Mikor segít a Szivárványfény technika?

  • amikor szükséged van kikapcsolódásra és feltöltődésre,
  • amikor hiányzik a béke, a harmónia és az egyensúly az életedből,
  • amikor az életed stresszes, úgy érzed, elvesztél a világban,
  • amikor kimerültnek érzed magad,
  • amikor nincs önbizalmad és hiányzik az egészséges önismeret,
  • amikor elveszíted az érzelmi egyensúlyodat (csalódás, szakítás, válás, gyász, konfliktusok otthon vagy a munkahelyen, stb.),
  • amikor álmatlanul töltöd az éjszakákat vagy a reggel fáradt ébredést hoz,
  • amikor fizikai tüneteid vannak: fejfájás, hátfájás, derékfájás, stb,
  • amikor megszületik Benned a felismerés, hogy eleged van a szenvedésekből, ideje tovább lépni.

Mi történik a közös munka során?

Nagyon gyengéd „lesöprő” mozdulatokkal megtisztítom a terhelő energiáktól, feszültségektől, traumáktól a fizikai, az érzelmi és a szellemtestet, majd feltöltöm új, feltétel nélküli szeretetet közvetítő Szivárványfény energiával. Nevezhetjük ezt érintésterápiának vagy lélekmasszázsnak is.

A csakrák harmonizálása és a szervek sejtszintű megújulása révén elindulnak az öngyógyító folyamatok. A közös munka alatt végig egy nyugodt, pihentető állapotban vagy. Elméd elcsendesedik, megnyugszik a lelked és egy jóleső felszabadultsági érzés kerít majd hatalmába.

A végét az "Egészségedre" szó jelzi majd, de utána sem sietünk, van idő visszatérni a saját ritmusodba. Belül érzed, hogy csodálatos dolgok történnek, nyugalom és harmónia lesz Benned. Arcodon mosoly, lelkedben béke.

Az élmény a kezelést követő napokban is intenzíven jelen van, sőt 21 nap alatt fordul át benned a legtöbb folyamat. Észre fogod venni, hogy másképp kezdesz viszonyulni saját magadhoz és a körülötted élőkhöz egyaránt. A Szivárvány munka után rendszerint olyan változások tudnak elindulni és könnyedén megvalósulni, amelyekre lelked mélyén régóta vágytál. Közelebb kerülhetsz valódi önmagadhoz, ahhoz, aki mindig is szerettél volna lenni.

 

Egy alkalom körülbelül 2,5- 3 óra.

Ára: itt találod

 

Ha a fentiek elolvasása után felébred Benned a kíváncsiság és szeretnéd kipróbálni a kezelést, akkor keress bátran telefonon vagy emailben. Amennyiben kíváncsi vagy ugyan, de még nem döntötted el, hogy ez a technika vagy a másik kettő közül valamelyik lenne a legjobb a számodra, akkor lehetőséged van egy ingyenes 30 perces konzultációra.

 © 2017-2024 EasyDesign®