masszazsvarazskucko

Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém

Az Access mantrája

Mi az Access Bars® ?

Az Access Bars® egy olyan gyógyító technika, melynek során a fejen lévő 32 energiapont gyengéd érintésével, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt nem vagy képes a mindennapi csodát el(be)fogadni. Ennek a technikának köszönhetően egy olyan ajtó nyílhat meg számodra, mely mögött egy új világ vár Rád.

A közös munka során az agyhullámok lelassulnak, ezáltal a belénk rögzült viselkedési mintáink, hitrendszereink hozzáférhetőek lesznek. Feloldunk berögzült nézőpontokat és újakat fedezünk fel. Elengedünk ítélkezéseket, új lehetőségeket generálunk, maga a technika a tudatosságról szól. Nyitottá tudunk válni olyan dolgokra, emiket eddig tagadtunk, nem tudtunk elképzelni, nem hittük el, hogy megérdemeljük, vagy éppen azt gondoltuk, nem vagyunk képesek rá, egyszerűen lehetetlen.
A technika egyik nagy segítsége, hogy a válaszok keresése helyett, a kérdésekre koncentrál. Míg a kérdés megerősít, addig a válaszok erőtlenné tesznek. A válaszok keresése cselekvést vonz, míg a kérdések tágítják a teret, segítenek az elfogadásban. Például: Mi kell ahhoz, hogy megengedjem magamnak, hogy önmagam legyek? Mi lenne, ha a mai naptól elkezdeném kihasználni a bennem élő zsenit? Mi kell ahhoz, hogy végre valóban szabad legyek? Milyen lenne, ha nem lenne ítéletem önmagammal szemben? Mi lenne, ha minden nap a legjobbat várnám? Hogyan lehet ez még ennél is jobb? Mi más lehetséges még?

Minden egyes közös munka hozzájárul ahhoz, hogy az életed összes területén változás történhessen. Gary Dougles, a technika megalkotója szerint, úgy mondja, hogy több kezelésre van szükség ahhoz, hogy teljes változás álljon be az életedbe, de ez mindenkinél másként történik.

Miben segít az Access Bars® ?

 • alvásjavítás, pihentető alvás,
 • csökkenti a fizikai tüneteket: fejfájás, nyak- és hátfájás, derékfájás, stb,
 • beindítja a test öngyógyító folyamatait,
 • csökkenti a stresszt az életedben,
 • csökkenti a félelmeket és a szorongást az életedben,
 • javítja a gyerekek iskolai eredményeit, csökkenti a vizsgadrukkot,
 • javulás állhat be a kapcsolataidban,
 • feloldja az érzelmi, mentális, fizikai és energetikai gátakat,
 • el tudsz engedni előző életbeli blokkokat, feloldani fogadalmakat,
 • ha mély relaxációra és az érzékelésed kibővítésére vágysz,
 • megnyitja a végtelen lehetőségek kapuját az élet számos területén.

Mi történik a közös munka során?

Amikor megérkezel, beszélgetünk egy kicsit. Ez körülbelül 10-15 perc, ami elég ahhoz, hogy lélekben is megérkezz a térbe. Azután kényelmesen elhelyezkedsz a masszázságyon, betakarlak egy puha takaróval, lehunyod a szemed és semmi más dolgod nem lesz, mint hagyni, hogy az energiák dolgozzanak. Egyszerűen engedd meg magadnak az öngyógyulást, kapcsold ki a tudatos elmédet. Közben nagyon gyengéden érintem a fejeden azt a 32 energiapontot, mely elraktározta az összes gondolatodat, elképzelésedet, hiedelmedet, megfontolásodat, érzelmedet és hitrendszerek. Mindent amit bármelyik életedben fontosnak tartottál.
Ezalatt, miközben fekszel a masszázságyon, ezek az elengedések könnyen megtörténnek, anélkül, hogy keresnénk vagy tudnánk, hogy mit engedünk el. Mindegy, hogy tudatosan vagy tudat alatt tároltad az akadályokat, mindegy, hogy öt - száz - ezer vagy még több program törlődik ezidő alatt, hiszen nem kell átélned, megértened, csak hagyni, hogy megtörténjen az elengedés.
Ilyenkor elméd elcsendesedik, megnyugszol belül és egy jóleső érzés kerít hatalmába.

A kezelés végét az "Egészségedre" szó jelzi majd, de utána sem sietünk, van idő visszatérni a saját ritmusodba. Belül érzed, hogy csodálatos dolgok történnek, nyugalom és harmónia lesz Benned. Közelebb kerülhetsz valódi önmagadhoz, ahhoz, aki mindig is szerettél volna lenni.

 

Egy alkalom körülbelül 2-2,5 óra.

Egy kezelés ára: 13.000 Forint

 

Ha a fentiek elolvasása után felébred Benned a kíváncsiság és szeretnéd kipróbálni a kezelést, akkor keress bátran telefonon vagy emailben. Amennyiben kíváncsi vagy ugyan, de még nem döntötted el, hogy ez a technika vagy a másik kettő közül valamelyik lenne a legjobb a számodra, akkor lehetőséged van egy ingyenes 30 perces konzultációra.

 © 2017-2024 EasyDesign®