masszazsvarazskucko

robert lawson a lelek utjaAz egyik legfantasztikusabb könyv, amit valaha a kezemben tartottam.

Mindig is érdekelt, hogy miként választ a lélek új életet, miként választja meg, kik lesznek a játszótársai, kikkel fog fejlődni, tapasztalni egy-egy élet során? 
Amikor elolvastam ezt a könyvet, hatalmas felismerésekben volt részem és ezáltal nagyon sok minden került helyére az életemben, a fejemben és a szívemben. Sokáig kutattam hasonló kérdésekre a választ:

- Miért kell újra és újra visszatérnünk ide, mi történik velünk életeink között?
- Mi dönti el, hol és milyen testben fogunk élni, kik lesznek a családtagjaink?
- Tényleg mi alakítjuk a sorsunkat, vagy csak bábuk vagyunk egy sakktáblán?
- Miért hagyja Isten, hogy ennyi szenvedés és gonoszság legyen a világon?
- Mi a lelki társak titka, létezik-e az örökké tartó szerelem?
- Miért követjük el életről-életre ugyanazokat a hibákat?
- Mi a megvilágosodás titka, hogyan érhetjük el?

Te mit tennél, ha minden, amit szeretsz, ami értelmet ad az életednek - eltűnne?

Egy tragikus balesetet követően David Becker nyugodt, boldog élete darabokra hullik. A szerelmét elveszítő, mély depresszióba zuhanó férfi csupán egy megoldást lát maga előtt - az öngyilkosságot.

Azonban egy rejtélyes látogató felbukkanása mindent megváltoztat. Egy angyalszerű jelenés, egy ragyogó fénylény siet David segítségére. A férfi lehetőséget kap, hogy bepillantson rég elfeledett múltja árnyai közé, hogy megértse, miért kellett ekkora csapást elszenvednie, s a fájdalmon keresztül meglássa az Élet örökké vibráló fényét.

Hosszú, a történelem évezredeit felölelő utazásra indulnak, az Út-ra, mely a legváltozatosabb helyszíneket, eseményeket és élethelyzeteket eleveníti fel David előtt saját egykori életei drámáit, örömeit, s kínjait. A lélek útja egy szerelemmel, fájdalommal és megbékéléssel teli tanító erejű történet, mely nem csupán okító jellegű, hanem hátteréül és gyógymódjául szolgál egy összetört, haraggal és szenvedéssel teli léleknek.

Az Út a legsötétebb perctől a megvilágosodás örökké tartó fényéig vezet...

Tiszta szívből ajánlom ezt a könyvet, ha Te is feltettél már hasonló kérdéseket magadban, ha kutattad már Életed értelmét, vagy ha valaha felmerült benned, hogy nem érted, mi történik az Életedben.

Kívánok csodás utazást, fantasztikus felismeréseket!

 

 © 2017-2024 EasyDesign®