masszazsvarazskucko

A szerzőtől: "Hiszek a találkozásban, ami elrendeltetett. Nem a Sors szeszélye sodor egymáshoz két embert, sokkal inkább a saját választásaink. Ezeket a választásokat pedig a lelkünk hozza, sokszor még a leszületésünk előtt. De egyetlen ilyen választás sem végleges!

A találkozás, ami elrendeltetett egy egyedülálló könyv barátságról és párkapcsolatról, szeretetről és szerelemről, elfogadásról és elengedésről, valamint az Önmagunkkal és másokkal való kapcsolatunkról.

A könyv a lélektársak életünkben betöltött szerepének állít emléket. A kapcsolatoknak, amelyek inspirálnak, magukkal ragadnak, kiteljesítenek, boldoggá tesznek. Melyeknek köszönhetően megtanulhatjuk feltétel nélkül elfogadni és szeretni saját magunkat valamint másokat egyaránt.

Elkezdünk változni és változtatni, merünk egyre nagyobb mértékben Önmagunk lenni, hogy ezután az Önmagunkra ébredés után már egy teljesen más minőségben tudjunk újra összekapcsolódni."

Ezt a könyvet egy elég nehéz időszakomban hozta elém az Univerzum. Egy olyan időszakban, amikor tényleg kilátástalannak tűnt minden az életembe, mindent megkérdőjeleztem, ott a gödör legalján csücsültem és sóvárogva néztem azt a világot, ahová eljutni szerettem volna. Miközben olvastam a könyvet, észrevehetetlenül kaptam vissza az életbe vetett hitemet, a jókedvemet, mindent, ami fontos a számomra. Csodálatos utazás volt, szívből ajánlom mindenkinek, aki szívesen részt vesz egy önmagát megtalálni vágyó utazásban.

 © 2017-2024 EasyDesign®