masszazsvarazskucko

Kedves Mosolygó Lélek!

Bevallom hősiesen, hogy az Újholddal még nekem sem sikerült teljesen megbarátkoznom, valahogy úgy érzem nem hangolódtunk még teljesen egymásra. No, de rajtam nem fog múlni, én belevágok, kérlek tarts velem Te is!

Miről is szól az Újhold? Újholdkor teremtünk, bevonzuk az életünkbe mindazt, amire vágyunk. Már a Telihold idején elkezdtük elengedni azokat a dolgokat, ami minket már nem szolgál, amire nincs már szükségünk, szeretettel, megköszönve, hogy életünk része volt elengedtük, ebben segít a fogyó Hold is. Helyet készítettünk a mostani teremtésnek, végeztünk egyfajta takarítást.
Látványosan mutatja, miként tűnnek el a negatív érzések, a feszültségek, ahogy egyre kisebb lesz a sarlója a Holdnak, úgy érzeheted Te magad is, hogy eltűnnek az életedből a negatív érzések.
Aztán egyszer csak megjelenik az Újhold a maga ürességével, mintha arra várna, hogy feltöltsd. Ezt fogja mutatni aztán a következő 14 napban a dagadó Hold, hogy növekszik terved, álmod a megvalósulás útjára lép, hogy egyre közelebb és közelebb kerülsz vágyad tárgyához.

Fogalmazd meg jól mit szeretnél, tudd hogy mit is választasz. Mert ez egy fontos szó! VÁLASZTOM! Ezt nemrégiben tanultam meg Neale Donald Walsch: Beszélgetések Istennel című könyvéből. Ha valamit akarok, akkor mit is teremtek? Magát az akarás érzését. Továbbra sem jön a megvalósulás, amire számítok, hiszen az Univerzummak az üzenetem az volt hogy én akarok, hát meg is kapom, akarhatok tovább megvalósulás nélkül. Tehát mondjuk azt, hogy azt választom, hogy.....
És itt legyen mindaz, amit szeretnél. Vizualizáld, képzeld el, éld bele magad, a helyzetbe, add át magad az érzéseknek, engedd olyan közel magadhoz amennyire csak képes vagy rá, olyan közel, hogy akár meg tudd érinteni, ha a karodat kinyújtanád. Ha pedig jön egy érzés, ami picit is megrekeszt, akkor azzal foglalkozni kell. Ott lehet egy blokk, egy akadály Benned, amit meg kell szüntetni, hogy elindulhasson a teremtés. Ha adódik ilyen, egészen nyugodtan írd meg, igyekszünk majd valamit közösen kiokoskodni

Egy dolgot nagyon fontos megérteni és észben tartani. Kívánhatok én bármit, csodás életet, szerelmet, boldogságot, gazdagságot, egészsége, ha a vágyam tárgyával nem vagyok egy rezgésszinten, akkor sajnos még váratni fog magára. Márpedig ezek a csuda dolgok elég magas rezgésűek, oda fel kell ám jutni nekünk is, hogy végre kézen fogjanak és együtt táncoljunk tovább kéz a kézben az élet útján. Tehát az Újholdas manifesztáció szerves részét képezi a rezgésünk emelése. Ez mindösszesen annyit jelent, hogy olyan dolgokat teszünk, amiket élvezünk azt vesszük észre az életünkben, ami jó, hálásak vagyunk mindenért és nem azon sopánkodunk, hogy mi nem érkezett még meg. Tudd, hogy mindez csak rajtad múlik, a megerősítéseket ne a környezetedtől várd, ezek belülről fakadnak, Belőled jönnek.

Próbálj szombaton egy kis időt szakítani magadra. Ha meg tudod tenni, hogy egy kicsit egyedül maradsz, az a legjobb. Hunyd le a szemed, vegyél néhány mély levegőt, lazítsd el magad. Aki szokott meditálni, ez ismét egy fantasztikus alkalom a meditációra. Hallgass számodra megnyugtató zenét vagy ha a csend esik jól, akkor kapcsolj ki mindent magad körül. Képzeld el amit kívánsz, amit választasz, add át magad a pillanat gyönyörűségének.
Számtalan praktika kering a neten ilyenkor, hogy gyújts gyertyát (színe a vágyadnak megfelelő legyen), használj füstölőt, mondj el egy egy mantrát, kérd az angyalok segítségét, stb, stb. Én azt mondom Neked, hogy bármelyiket választhatod, egy a lényeg, érezd, Te magad így tudsz a legjobban feloldódni és egyesülni a Mindenséggel, a Teremtőerővel, ami Benned van.

Csodás teremtéseket kívánok szombatra (is). Legyél boldog, nyitott, öleld szívedre a jót az életben és köszönd meg, hogy része a mindennapodnak.

Hajrá, hajrá, hajrá!

 © 2017-2024 EasyDesign®