masszazsvarazskucko

 

metamorf masszzsA metamorf masszázs csodái

 

Mi is a Metamorf masszázs?

Maga a szó, hogy „metamorfózis” görög eredetű és átváltozást, átalakulást jelent.
Vannak olyan helyzetek életünkben amikor keresztül kell mennünk átalakuláson, vagy valamit magunkban át kell hogy alakítsunk fejlődésünk, a továbblépés érdekében.

De mik is azok a lelki blokkok és hogyan jelenhetnek meg a testünkben?

Földi életünk során különböző lelki hatások érhetnek bennünket, melyek elraktározódnak a tudat legmélyén (traumák, sokkok, szégyen, megaláztatás, csalódás, szeretetmegvonások stb..).
Sokszor nem emlékszünk ezekre, de teherként cipeljük magunkban, és az is lehet, hogy már testi tüneteket ölt. Ezek a lelki blokkok, gátak, mint ahogy a nevében is benne van, gátolják az egészséges energiaáramlást, ami kihat a tudatra, a mindennapi életre, akár testi problémákat okozva.

A metamorf masszázs egy speciális lelki blokkoldó technika. A különböző szervek reflex pontjai az egész testen megtalálhatóak, így a lábon, a kézen, és a fejen is. Ez a technika a gerinc reflex pontjait célozza meg ezeken a területeken.
A gerinccsatornában futnak az idegek, melyek a különböző impulzusokat az idegrendszerbe, illetve a nyúltagyba szállítják. Itt található a vegetatív idegrendszer központja és a rejtélyes tudatalatti székhelye is. Minden lelki sérülés, megrázkódtatás, fájdalom ide kerül és itt raktározódik el.
Ezek a lelki blokkok, mint a folyón a gátak, akadályozzák az energiaáramlást. Bizonyos területek energia hiányosak lesznek, betegségek alakulhatnak ki. Lelki szinten gátlásosak leszünk, félelmekkel, fóbiákkal, depresszióval küzdünk.
Nem úgy működik az életünk, ahogy szeretnénk. Nem tudjuk megoldani az utunk során felmerülő problémákat.

A metamorf masszázs nem a klasszikus értelemben vett masszázs, hanem lágy, finom érintésekkel a lábon, kézen és a fejen a gerinc reflex pontjain keresztül stimulálja a gerincet és a keletkező energia hullám kilöki ezeket a gátakat. A módszer kíméletes, de nagyon hatékony.

A metamorf masszázs segít mind a három múlt-síkon feloldani a problémákat:
- segít az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató-emlékek feloldásában,
- a magzati korban és
- a születés utáni életben kialakult lelki blokkok oldásában.

Miben tud segíteni?
- segít eltüntetni a félelmeket, a gátlásokat, nyomasztó érzéseket,
- nyitottabbá, oldottabbá tesz,
- megnő az önbizalmunk, életkedvünk, és az életbe vetett hitünk,
- rendbe jönnek a pszichoszomatikus tünetek, végtaggörcsök,
- kedvezően hat a gyomorfekélyre, cukorbetegségre, allergiára, asztmára, migrénre, depresszióra, pánikbetegségre, körömrágásra, autoimmun betegségekre, vérnyomás problémákra, vese, máj epe, emésztési gondokra, ízületi problémákra, idegbecsípődésekre, csont-és fogproblémákra, hajhullásra, torok-és fülfájásra,
- és még számtalan dologban segíthet, amit már készen állunk elengedni.

Bárkin alkalmazható, akár gyerekeken is.

Egészségünk és jó közérzetünk záloga a csakrák aktiválása, ebben nagy segítségünkre lehet a Metamorf masszázs technika.
Gaston Saint-Pierre reflexológus nevéhez fűzök ez a technika, aki felfedezte, hogy a test összes reflexpontja megtalálható a gerincben és a Metamorf masszázs a fizikai testen található gerinc reflexzónáival dolgozik (lábakon, kezeken és a fejen).

Hogyan is zajlik egy egy alkalom?

Amikor megérkezel, frissítővel várlak és miközben kortyolgatjuk a teát vagy a vizet, beszélgetünk kicsit és lélekben is megérkezünk. Ez segít abban, hogy picit leválaszd magad a mindennapok rohanásáról, a tennivalókról, hogy Te magad kerülj a saját középpontodba.
A masszázst azzal kezdjük, hogy felfekszel a masszázságyra, kényelmes ruhában és állapotban, puha takarókat használunk. Végig egy sámán zene megy halkan a háttérben.

Én meggyújtok 5 teamécsest:


1. Észak – Levegő elem – Belső csend
2. Kelet – Víz elem – Érzelem
3. Dél – Tűz elem – Átalakulás, teremtő erő
4. Nyugat – Föld elem – Stabilitás, biztonság, bőség
5. Középen – Szeretet elem – Élettel telivé tesz

Hogy még könnyebben menjen a befelé figyelés, az elcsendesedés, egy rövid meditációval kezdünk. Megnyitjuk a csakrákat, melyekkel közvetlenül dolgozni fogunk: koronacsakra, szívcsakra, tenyér csakra, talpcsakra. Aztán elindulunk és a már említett gerinc reflexzónákkal kezdünk el dolgozni, lágyan, finoman. Az érintések tele vannak szeretettel, finomsággal, gyengédséggel. Neked nincs más dolgod, mint hagyni, hogy az energiák működjenek, hogy a blokkok, melyek készen állnak oldódni, azok szépen oldódjanak. Gyakran ezeknek az oldásoknak vannak szemmel látható jelei, amikor a kéz vagy a láb egyszer egyszer megremeg, rándul egyet. A végén sem sietünk, ahogyan a fizikai tested kívánja, úgy érkezel vissza az ide és mostba.

Jól hangzik? 😊 Várlak nagyon nagy szeretettel akár személyes közös munkálkodásra, akár nyílt napunkon, ahol sokat beszélgetünk a technikáról, a tapasztalatokról és a változásokról, amit el tud indítani az életünkben.


Csatlakozz a facebook csoportunkhoz és értesülj az eseményekről:
https://www.facebook.com/groups/1484404755201317

 

 © 2017-2024 EasyDesign®