masszazsvarazskucko

Szivárványfény - Múltoldás


avagy irány a tollasbál, szóval csikizem így is, úgy is 😊
 


Akik ismerik a Szivárványfény technikát, ők már tudják, hogy ez egy csodás szeretet energia, mely olyan változásokat indít el az életedben, amelyre mindig is vágytál.
Erről bővebben itt olvashatsz:

szivarvanyfeny-technika

De én most egy újabb Szivárványfény csodával szeretnélek megismertetni benneteket, méghozzá a Múltoldó technikával. Ebben a technikában strucctollakat használunk. Igen, strucctollakkal csikizzük ki a múlt mélyen gyökerező blokkjait és áthangoljuk az egész testet.
És hogy miért éppen strucctollakkal dolgozunk? A strucctollakkal olyan rezgéseket keltünk, amelyek alkalmasak arra, hogy mélyen belefolyjunk a mély rétegekbe, a feladatokba, be mélyen az érzelemtestbe. Azáltal, hogy a toll rezgése teret bont, sejt szinten képes segíteni.

 

Mikor és miben tud segíteni neked ez a technika?

Ha úgy érzed, hogy már annyi mindent kipróbáltál, már annyi helyen jártál, de valahogy még mindig nem értél el sikert, még valami elválaszt a teljes felszabadultsági érzéstől, akkor várlak szeretettel.
Vagy ha ezt a felsorolást olvasva azon kapod magad, hogy bólogatsz vagy azt érzed, hogy igen, ez kell nekem 😊
- amikor nyugalomra vágysz,
- amikor hiányzik az életedből a béke és a harmónia egyensúlya,
- amikor valamire nagyon vágysz, de még valami megakadályoz abban, hogy megteremtsd az életedben, a múlt a fájdalmával, a csalódásával még ott dolgozik benned,
- amikor hiányzik az egészséges önbizalom és önismeret az életedben,
- amikor kimerültnek, fáradtnak, stresszesnek érzed magad,
- és bármikor, amikor vágysz egy jó kis szeretet energiára, egy kis én-időre, töltődésre 😊

 

Mi történik a közös munka alatt?

Először hanyatfekvésben kell felfeküdnöd az ágyra, betakarlak és elindítom a zenét, hogy még könnyebb legyen az ellazulásod. A hát, a hátsó rész a múltat képviseli, ott tisztítunk meg minden hozott energiát, oldjuk a blokkokat, segítjük az energiák újra szabad áramlását. Aztán átfordulsz a hátadra és immár a jelenedet és a jövődet vesszük "kezelésbe". Dolgozunk a szellemi testtel, a lélekkel és a fizikai testtel is. Harmonizáljuk a csakrákat, tisztítjuk és feltöltjük őket. Megszeretgetjük, egy 7. dimenziós szeretet energiába megfürdetjük a testet. Én mindeközben használom a strucctollat, míg neked semmi más dolgod nincs, mint hagyni, engedni, hogy ezek a tisztulások megtörténjenek és életre keljen a csoda, az öngyógyulás benned. A végét az jelzi majd, hogy halkan kimondom: "Egészségedre". De még akkor sem sietünk, hanem megvárjuk, hogy visszatérj az ide és mostba. 

 

A Múltoldó Szivárványfényben fürdőzés időtartama: 1 – 1,5 óra, illetve, amit már nálam megszoktatok, akik voltak már nálam közös munkán, hogy előtte és utána beszélgetünk, teázunk, hangolódunk és előzetes feltáró munkát végzünk, de az egész találkozás a közös munkával kb 2 órát vesz igénybe. 😊 
 

Egy alkalom ára: 12.000 Forint - 15.000 Forint (helyszínfüggő, Budapesten is újra vannak közös munkák)

Ha úgy érzed az alkalom ára magas számodra, kérlek keress bátran, biztos vagyok benne, hogy meglesz a megegyezés 😊 

 © 2017-2024 EasyDesign®