masszazsvarazskucko

 

A "Lélek masszázs" egy teljesen új út!

 

Nézzük meg, miről is szól a Holistic Pulsing, azaz a Lélek masszázs:

Először is azzal kezdeném, hogy ez a technika egyszerűségében nagyszerű 😊 Ugyanakkor nagyon mély blokkokat képes kioldani és rövid időn belül képes igen komoly változásokat elindítani. A célja ennek a ringató masszázsnak, hogy elérje az energatikai egyensúlyt, hiszen a ringató és vibráló mozgások segítségével az egész test gyengéd rezgésbe jön, a fejtetőtől a lábak ujjáig. Hamar elérkezik egy olyan mély ellazulás, melynek segítségével elindulnak azok a blokkoldó folyamatok, melyek olyan szépen, éveken át elzárták az energia megfelelő áramlását a szervekben és elindul az öngyógyulás.

A Holistic Pulsing egy sokoldalú módszer és technika kapcsolataink megújítására és meggyógyítására, fizikai és mentális egészségünk javítására, önmagunk fejlesztésére és arra, hogy ráébredjünk a bennünk rejlő lehetőségekre. A technika segít olyan magasságokba jutni, ahová rendeltettünk.

Miközben egy nagyon kellemes, ringató mozgásban van az egész test, képes mélyreható és potenciálisan átalakító hatásokat elérni ez emberekben. Az erőteljessége a puhaságon és a gyengédségen nyugszik, még a legmélyebb blokkok is finoman, trauma nélkül szabadíthatók fel. Éppen ez az élvezetesség az, ami már önmagában beindítja az öngyógyító folyamatokat, hiszen a test sokkal könnyebben és szívesebben válaszol egy kellemes érintésre és engedi, hogy beinduljanak ezek a folyamatok.

 

A Holistic Pulsing filozófiája, hogy minden élőlény tökéletesen alkalmas és felkészült az élete során a neki szánt feladatok megoldására. Birtokában van annak a bölcsességnek, melynek segítségével képes egy minőségi életet leélni és mindig megtalálja az utat a teljességhez. Azonban ahogyan cseperedünk, sajnos elveszítjük ezt a csodás képességet. Vagy inább úgy mondanám, hogy szépen eltemetjük, merthogy ott mélyen bennünk, a sejtjeink rejtekében megmarad ez a képesség. A Holistic Pulsing pedig a maga ringatásával képes újra előcsalogatni ezt a képességünket. Ezzel a nagyon finom, lágy érintési módszerrel felébreszthető a sejtekben megbújó, szundikáló információ. Segítségével felfedezzük önmagunkat és a bennünk rejlő hihetetlen erőforrást és a világ a lehető legjobb értelemben megváltozik bennünk és ez által körülöttünk. Az élet kiegyensúlyozottabbá, boldogabbá és teljesebbé válik.

 

Hogyan dolgozik maga a Lélek masszázs technika?

Csodálatos, ahogyan ez a technika hozzááll a testhez. A gyengédség, amely benne van a ringatásban és a pulzálásban, szinte visszarepít bennünket Édesanyánk karjába. Amikor gyermekként a megtépázott önbizalmunk, vagy bármely, gyermekként megélt traumánk az ő karjába hajtott, ott találtunk megnyugvást. Ő ringatott így, ezzel a gyengédséggel, ezzel az odaadással. Ezt idézzük fel a masszázs alatt, ezt a gyengéd és támogató környezetet teremtjük meg, melyben az öngyógyító folyamatok könnyebben elindulnak, a blokként épített gátak könnyebben át tudnak szakadni és újra visszatér életünkbe az áramlás.

 

Mi történik a masszázs alatt?

Ahogyan már említettem, ez a masszázs az anyai ringatást idézi fel, lágy és ritmikus, amely a nyugodt szívveréshez hasonlítható talán a legjobban. Finom, vibráló és ringató mozgással az egész test gyenge rezgésbe jön. Újra kisbabák leszünk, akiket az Édesanyánk ringat. Ebben a feltétel nélküli szeretet állapotában képes megnyílni a tudatalatti, hiszen minden elcsendesedik bennünk és körülöttünk. Az oldások addig történnek meg, amíg a kezelt személy azt megengedi magának, amire már felkészült, hogy elengedje.

A Holistic Pulsing kezelés egy masszázságyon fekve történik, a kezelő pedig a teste különböző részein folyamatos ringató mozgatásokat végez. A kezelés kényelmes öltözékben történik, melynek során vannak ringató, pulzáló, “lötyögtető” mozgások, melyek mind mind arra hivatottak, hogy a fizikai testedben beindítsák azokat a folyamatokat, melyeknek segítségével eléred a test-lélek-szellem hármasának legcsodálatosabb együttműködését. Mindeközben a kezelt személyt szeretet, gondoskodás, melegség övezi, mint ahogyan annak idején az anyaméhben volt, és ez most újra körülöveszi a magzati ritmus által. Igen, ez az a gyengédség, amely elősegíti a gyógyulási folyamatot.

 

Milyen csodákat képes a Holistic Pulsing véghezvinni?
- kapcsolataink megújítását és meggyógyítását,
- fizikai és mentális egészségünk javítását,
- test - lélek - szellem harmóniája,
- kioldja a sok stressz, a felgyülemlett feszültség által okozott blokkokat,
- érzelmi problémák kioldását segíti, mint például a depresszió, a pánik, kapcsolati problémák, stb,
- önmagunk végtelenségére való ráébresztés,
- önmagunkkal való összhang újbóli megtalálása,
- visszaadja a gerinc csigolyáinak a megfelelő mozgékonyságot, kiegyenesíti a gerincet,
- beindítja a méregtelenítési folyamatokat,
- balesetből származó fájdalmak enyhítése,
- és még számtalan más folyamatra az életünkben.

 

A Lélekmasszázs időtartama: 45-60 perc, illetve, amit már nálam megszoktatok, akik voltak már nálam közös munkán, hogy előtte és utána beszélgetünk, teázunk, hangolódunk és előzetes feltáró munkát végzünk, de az egész találkozás a közös munkával kb 1,5 órát vesz igénybe. 😊

 

Még én is tanulom és gyakorlom ennek a technikának az alkalmazását, így a masszázs összege egyelőre adomány jellegű 😊

 

A Holistic Pulsing egy mindenre kiterjedő rendszer – önmagában teljes, természetesen másfajta kezelésekkel együtt is használható. Bármilyen életkorban, egészségügyi állapotban (van néhány kivétel, kérlek figyelj erre, mint például műtétek után 3-6 hét teljen el, sugár- és kemoterápia kezelés befejezése után 3-6 hét, jelenleg nem állsz orvosi kezelés alatt, nincs lázas állapot, nincs csonttörés, nincs heveny gyulladás a visszerekben, stb) képes valami értékeset nyújtani. Legyen szó valamilyen, az életedben jelen lévő folyamat kezeléséről vagy éppen megelőzésről, ez a technika csodákra képes, ha engedjük 😊

 

Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet ez a fantasztikus ringató és lélekmelengető masszázs, akkor várlak szeretettel, keress bátran az elérhetőségeim egyikén 😊

 

Ezzel a módszerrel nem gyógyítunk és nem is diagnosztizálunk, hanem a testet, a szellemet és a lelket hozzuk összhangba. Fontos azt tudni, hogy ez a masszázs nem tudja és nem is kívánja az orvoslást helyettesíteni, de mint kiegészítő és támogató terápia, meglepően sikeresnek bizonyult az elmúlt évek során.

 

 © 2017-2024 EasyDesign®