masszazsvarazskucko

 

2019 januárjában részt vettem egy látás helyreállítás Access tanfolyamon. Ma már ritkán kutatom az okát, hogy miért is szólít meg egy egy tanfolyam, csak egyszerűen megyek az energiával. Az tény volt, hogy a látásom fizikai síkon szépen romlott.

Az első kérdés a tanfolyamon az volt, hogy ki miért jött? Nem is gondolkodtam rajta addig. Aztán picit elkezdtem megnézni azt, amiért éppen ez a tanfolyam hívott. Látás, mit jelent számomra a látás? Persze az első ami beugrott, az a fizikai síkon megjelenő problémák a látásommal. Évekkel ezelőtt a túl sok monitor előtti munkavégzésnek köszönhetően, megromlott a látásom és egy orvosi alkalmassági vizsgálat után egy szemüveggel lettem gazdagabb. Soha nem voltam szemüveges. Mindenesetre hellyel közzel használtam csak, mondván, egészen jól látok enélkül is.
A helyzet azonban elkezdett drasztikusan romlani és azon kaptam magam, hogy már az olvasáshoz, tévénézéshez és egyre több dologhoz használom a szemüveget.
Amikor a tanfolyamon elhangzott a kérdés, hogy miért jöttem, elkezdtem visszamenni az időben és megnéztem, mikor éreztem már azt, hogy a szemüveg nélkül félkarú óriás tudok lenni a látás terén. A vállalkozásom beindítása. Megannyi félelem bennem. Mi lesz? Hogyan lesz? Mi lesz, ha nem lesz? Ehhez hasonló kérdések kavarogtak bennem és ahelyett, hogy ránéztem volna arra, ami mélyen bennem volt, inkább a látásom látta a kárát, hogy még véletlenül se kelljen szembe néznem mindennel, ami körülvett, amiben éppen benne voltam és nem utolsó sorban a bennem lévő érzésekkel. Igen, fizikai síkon okoztam magamnak egy jó kis problémát, vagyis megoldandó feladatot. Aztán jött minden szépen a felszínre és a tanfolyamot úgy hagytam el néhány óra múlva, hogy több, mint egy évig nem volt szükségem szemüvegre, mindent tökéletesen és tisztán láttam.

• Mindenhol, ahol láthatatlanná akartam tenni magam, azt hajlandó lennék elpusztítani és nem teremtetté tenni? IGEN, helyes, helytelen, jó, rossz, POC POD, mind a 9, rövidek fiúk és túlontúl.

• A lényeg mindig az apró betűkben rejlik. Mi az a lényeg, amit nem vagyok hajlandó meglátni? Amire ha hajlandó lennék ránézni, meglátnám a lehetőségeket benne? Minden ami nem engedi, hogy ránézzek, hogy meglássam, azt hajlandó lennék elpusztítani és nem teremtetté tenni? IGEN, helyes, helytelen, jó, rossz, POC POD, mind a 9, rövidek fiúk és túlontúl.

• Mi az az életedben, amire nem mersz ránézni, amiért inkább vakká teszed önmagad, elhomályosítod a látásod, csak hogy ne kelljen vele találkoznod? Elpusztítanád? IGEN, helyes, helytelen, jó, rossz, POC POD, mind a 9, rövidek fiúk és túlontúl.

• Van olyan nézőpontod, hogy ha nem látod, akkor nem is létezik? Elpusztítanád? IGEN, helyes, helytelen, jó, rossz, POC POD, mind a 9, rövidek fiúk és túlontúl.

 

Ha a te életedben is vannak olyan területek, amelyekre készen állsz már ránézni, de úgy érzed, valami még visszatart, akkor keress bátran. Ha választod a változást az életedben, ha elkezdenél komolyan dolgozni önmagadon, önmagaddal, egységközösségbe kerülni a testeddel és megtapasztalni miként tudtok a legnagyobb hozzájárulásai lenni egymáshoz, akkor keress bátran. Dolgozzunk együtt, kísérlek az utadon, amíg úgy érzed szükséged van támogatásra.

 

access-latas-helyreallitas-testkezeles

 

 © 2017-2024 EasyDesign®