masszazsvarazskucko

fogys3Az Access „Zsírsejtek eltörlése és érzelmi traumák oldása” nevű testkezelés, mint ahogyan a testkezelések általában, téma specifikusak. Konkrétan dolgozunk azon, hogy érzelmi traumákat oldjunk. Mert a kulcs mindig a testünk.


A legfontosabb, amire ez a technika felhívja a figyelmedet, hogy itt az ideje elkezdeni kommunikálni a testeddel. Nem tudom, ki hogyan van vele, de én abban nőttem fel, hogy uralnom kell a testemet. Akkor ehettem, amikor szünet volt, akár éhes voltam, akár nem, mert akkor volt idő, nem számított, hogy valójában a testem mit szeretne. Sokszor a ruhákat is meghatározták, hogy mikor, milyen körülmények között, mit vegyek fel. Hiába jelezte felém a testem, hogy itt az ideje pihenni, ha éppen dolog volt és menni kellett.

Igazából ezekre hívja fel a figyelmet ez az oldás.

Ismerd el, hogy a testednek külön tudatossága van, tudja mi a jó számára, mit szeretne enni, mit szeretne inni, mikor feszítetted már éppen eléggé a húrt és pihenni szeretne, vagy éppen mikor jelzi, hogy jól esne számára egy kiadós mozgás.
Ha már felismerted a tested tudatosságát, akkor kezdj el kommunikálni vele. Ne siess és ne kapkodj. Adj időt magadnak, hogy megértsd őt. Figyeld magad, az érzéseidet. Figyeld meg, hogy mikor jön el az a pillanat, amikor ha megeszed a következő falatot a tányérodról, akkor az már nem hozzájárulás a tested számára. Ha az az érzésed támad, hogy elkezdenél mozogni, akkor kezd el kipróbálni a lehetőségeket. Mi az, ami hozzájárulás a számodra? Mi az, amiben ki tudsz teljesedni? Szeretsz táncolni? Akkor válassz olyan órát, ahol a tánc segítségével formálhatod a tested. Szeretsz úszni? Akkor irány az uszoda és cikázz a medence egyik végéből a másikba, amíg jól esik és meglátod, egyszer csak a korai kelés sem lesz probléma többé. Szeretsz csoportos órára járni, mert megnyugtató látni a többieken, hogy éppen annyira erőlködnek, mint te magad? Vagy éppen egy személyi edzőre van szükséged, hogy megmutassa neked melyik gépen hány gyakorlatot végezz el egyedül, hiszen mindenki más is el van foglalva önmagával a saját edzési tervének kivitelezésében? Látod, ez csak néhány példa és máris mennyi lehetőség felvillantása van benne?

De talán a legfontosabb, amit tenned kell a siker érdekében, hogy töröld az ítéleteidet a saját testeddel kapcsolatban!!! Fejezd be, hogy folyton bántod a testedet!!! Hogy folyton korlátozod őt és ezáltal önmagadat is. Minden negatív ítéletedet töröld. Használd hozzá az Access kérdéseit és törlőmondatát. (Mindenhol, ahol elhittem, hogy a testemnek olyannak kell lennie, mint a kirakat bábúknak, azt hajlandó lennék elpusztítani és nem teremtetté tenni? IGEN, POC POD. Hajlandó vagy elpusztítani a saját fejedben lévő képet, elvárást, hogy miként kell kinézned, mert csak úgy fogadnak el mások? IGEN, POC POD.)

A hízás legfőbb oka, hogy a traumáinkat bezárjuk a testünkbe. Ezek a traumák sok mindenre felhívhatják a figyelmünket: el akarok határolódni a párkapcsolattól, ezzel tartom távol magamtól a nagy őt? Félek megélni a szexualitásomat? Önértékelési problémáim vannak? Kinek a hitrendszere szerint működök? Kire akarok hasonlítani, ki az, aki elvárásainak meg akarok felelni, amiért egyik diétából a másikba megyek, egyik fogyitablettát a másik után szedem eredmények nélkül? Tedd fel a kérdést magadnak, hogy mennyire fontos számodra az az illető, akinek meg akarsz felelni? Mert lehet hogy rájössz, nem is számít a véleménye, hiszen ha ő is szeret téged feltétel nélkül, akkor úgy szeret, ahogyan vagy :) 

Kezd el szeretni a testedet. Minden apró kis porcikádat szeresd. Hiszen nézőpontod teremti a valóságodat. Fontos, hogy tudd, minden amit az életedbe megteremtettél, beleértve a tested jelenlegi megnyilvánulását is, te teremtetted és csakis te magad tudod ezt nem teremtetté tenni, megváltoztatni!

Ha úgy gondolod, hogy egy két kezelés után 5-10 kilóval könnyebben szállsz le a masszázságyról, ha azt gondolod, hogy ezek a blokkoldások elérik nálad azt, hogy életed, hitrendszereid, hozzáállásod megváltoztatása nélkül olvadnak majd le a kilók rólad, akkor csalódás fog érni.
A blokkoldás abban tud segíteni számodra, hogy megszüntesd az életedben az önbántalmazó, lehúzó folyamatokat. Befejezed, hogy elértéktelenítsd önmagad. Elkezded felismerni milyen csodálatos ember vagy, egy igazi varázsló, aki képes elkezdeni kommunikálni a testével, aki átalakítja a hitrendszereit, az érzéseit önmagával kapcsolatban.

Ha választod a változást az életedben, ha elkezdenél komolyan dolgozni önmagadon, önmagaddal, egységközösségbe kerülni a testeddel és megtapasztalni miként tudtok a legnagyobb hozzájárulásai lenni egymáshoz, akkor keress bátran, kezdjünk el együtt dolgozni ezen a változáson.

 

access-zsirsejtek-eltorlese-es-erzelmi-traumak-oldasa

 © 2017-2024 EasyDesign®