masszazsvarazskucko

sikertrtnetEgy sikertörténet az önmagunkba fektetett energia, idő és munka eredményéről. Arról, hogy mi mindenben tud a Szivárványfény gyógyító energiája segíteni az életedben, ha megengeded magadnak :)

 

“Amikor megjelent az életemben a Gyógyító Szivárványfény, akkor teljesen padlón voltam. Egyedüli és késői gyermek vagyok. Talán éppen ezért is óvtak és féltettek mindentől régen, soha nem voltam egyedül, mindig volt mellettem valaki, apukám, anyukám, babusgattak és egy olyan burokban nőttem fel, amiben mindenem megvolt. Aztán amikor egyetemre kerültem, ott megismertem a férjemet. Általa átkerültem egy másik burokba. Hamar összeházasodtunk, és bár elköltöztem a szüleimtől, ismét volt mellettem valaki, nem voltam egyedül. A férjem vállalkozásba fogott az egyetem után, így én is abban támogattam őt. Soha nem volt anyagi problémám. A szüleim is jómódban éltek, a férjem vállalkozása jól ment.

Aztán tavaly nyáron elindult az életemben egy hatalmas változás, egy olyan változás, amire talán azt mondanánk, az ellenségemnek sem kívom, hogy átmenjen azon, amin én. Nyár végén egy hét különbséggel elvesztettem a szüleimet. Majdnem ötven évig voltak házasok, együtt jóban, rosszban. Olyan mély gyászba zuhantam, hogy észre sem vettem mi minden történik körülöttem. Nem vettem észre, hogy férjem viselkedése teljesen megváltozott. Aztán jött a december és kezembe vettem a vállási papírokat. Teljesen összetörtem. Az átélt traumákra még pluszban hozzájött egy pánik félelem, hogy egyedül maradok. Soha nem voltam egyedül, eddigi életemben mindig volt mellettem valaki. Nem hittem el magamról, hogy képes lehetek egyedül egyáltalán meglenni, nemhogy élni.

Amikor karácsony előtt kimondták a válást, ahogyan minden lezárult, az akkor már volt férjem a kezembe nyomott egy borítékot. Azon gondolkodtam, hogy mi jöhet még? Mi az, amit ez a boríték rejthet? Nem akartam tudni, de láttam a szemében azt a villanást, amit már olyan jól ismertem, ami mindig akkor jelent meg, amikor valami szuper meglepetése volt a számomra. Nem értettem. Néhány perccel előtte mondták ki a válást. Milyen meglepetése lehet még? Kinyitottam a borítékot és a te karácsonyi kuponod volt benne. Egy ajándékutalvány egy Szivárványfény kezelésre. Csak annyit mondott, hogy próbáld ki, hidd el, segíteni fog.

Hát kipróbáltam, így kerültem el hozzád. Nem tudtam mi ez az egész, ahogyan mondani szokták, eszik vagy isszák 😊 csak annyit éreztem, ott a helyem. Aztán elkezdtünk dolgozni hónapról hónapra. Soha nem hittem volna, hogy van olyan technika, amelyben ennyi szeretet van. Szinte olvadtam a kezeid alatt. Ma már értem, amit akkor mondtál nekem, hogy a szeretet a megoldás mindenre. Ahogyan dolgoztunk együtt hónapról hónapra, éreztem, ahogyan a függőségeimet képes lettem elengedni. Vágytam egy társra, hogy ne legyek egyedül, de aztán rájöttem, hogy amíg önmagammal nem vagyok rendben, addig az a társ, akire vágyom, ő sem tud belépni az életembe. Hálás vagyok, hogy mindig segítettél a mélypontoknál, hogy bármikor felhívhattalak, hogy a kérdésekkel teletűzdelt emailekre is hosszan, részletesen és érthetően válaszoltál.

Nekem az a siker ebben a történetben, hogy feladtam a függőségemeimet, hogy megtaláltam önmagam, hogy az életemet ma már úgy élem, ahogyan mindig is szerettem volna ott a szívem mélyén. Sikerül az időt önmagammal tölteni, és még élvezem is, sikerült beengedni az életembe olyan embereket, akikkel hozzájárulások vagyunk egymásnak. Hogy az a mosoly, amit ma az emberek látnak az arcomon, az a lelkemből jön. 

Köszönet neked és a Szivárványfény energiának, hogy elindította bennem azt a gyógyító folyamatot, hogy ráébresztett, ki is vagyok valójában, hogy milyen varázslat lehetek, ha megengedem magamnak, és ennek köszönhetően az életem sínen van most már (jaaa és a társ is megérkezni látszik, még picit toporog a kapuban, de már kopogtatott)

 

Hála és köszönet egy önmagára talált lélektől, aki most már úgy éli az életét, azzal a teljességgel, amit eddig elképzelni sem tudott 😊"

 © 2017-2024 EasyDesign®