masszazsvarazskucko

lels honlapVan egy ifjú Hölgy, akit a történet elején még kicsi Lánynak hívnak. Ez az egész történet pedig több mint három évvel ezelőtt kezdődött, egy Szivárványfény érintéssel. Akkor végeztem el ezt a tanfolyamot és ő is egyike volt azoknak, akik jöttek és együtt dolgoztunk, együtt fedeztük fel ennek az égi világnak a rejtelmeit. Ennél a technikánál Őrangyalokkal, Arkangyalokkal, Égi Mesterekkel dolgozunk, és ahogyan elcsendesedünk, ahogyan emeljük a rezgésünket, úgy vagyunk képesek meghallani az üzenetüket, megérezni a jelenlétüket.

Szóval, ez a kicsi Lány egy jókora párkapcsolati gödör alján ücsörgött egy ideje. Kereste és kutatta önmagát, a másikat, akit már olyan régóta várt. A kezelés közben pedig megérkeztek az üzenetek, megjelentek az energiák. Akkor még nekem is meg kellett azt tapasztalnom, hogy valóban hallom, érzem és értem a jeleket. A várva várt Pár energiája pedig hamar megjelent és mindvégig a szíve felöli oldalon volt jelen. Tudtam és éreztem, hogy ő már készen áll, csak a kicsi Lánynak még tapasztalni kell, még el kell fogadnia néhány érzést, még el kell engednie olyan hitrendszereket, amelyek kettejük között állt. Leírhatatlan érzés volt abban a nyugodt és szeretetteljes térben lenni.


Megvolt hát a remény és elindult a munka. Kicsi Lány rengeteget dolgozott önmagán, hol fent volt, hol lent, mintha egy szédületes hullámvasúton utazott volna. Az események pedig maguktól történtek. Csupa olyan személy lépett az életbe, akik abban segítettek neki, hogy a legnagyobb ellenállását feladja, hogy a legfélelmesebb lépéseit megtegye. És megtette. A komoly munka pedig meghozta a gyümölcsét. Felemelő érzés volt látni rajta a változást, ahogyan napról napra kibújik a csigaházából, ahogyan feladja makacsságát, ahogyan elindul az energiával, elkezd változni. Megszűntek az ellenállások, és elindultak a megengedések. Azok a bizonyos homlokra csapások, hogy „jaj most már értem”. A felismerések pedig mindig megérkeztek, hogy egy-egy találkozásnak azért kellett megtörténnie, hogy mi mindenben volt hozzájárulás a változásához és a jelenlegi helyzetének kialakításához. És ahogyan megtörténtek a változások, az első kezelésen megjelent Férfi energia be tudott kerülni az életébe és már ott van, manifesztálódott. Mindez akkor derült ki, amikor nemrégiben én is találkoztam vele, a Férfival. Ránéztem és ő volt az, az az energia, amely már akkor tudatta velünk, hogy ő készen állt és várt, kitartóan, csendesen a háttérben. Igazán ekkor került minden esemény, minden történés végérvényesen a kicsi Lányban a helyére.


Mert ez a kicsi Lány ma egy csodás ifjú Hölgy, aki egy olyan párkapcsolatban él, amiben megtalálta, amit keresett, önMAGát és a szerelmet, egy támogató kapcsolatot, ahol ki tud teljesedni, úgy ahogyan szeretne. Ma jó ránézni, ahogyan ragyognak a szemei :)


Hihetetlen hálás vagyok, hogy végig tanúja lehettem ennek a csodálatos változásnak és szívből gratulálok a kitartáshoz, a munkához, ami nem volt kevés és sokszor nem is volt könnyű. Minden, amit önmagunkért teszünk meg, az soha nem felesleges, hiábavaló, értelmetlen, sok vagy hosszú.

 

 © 2017-2024 EasyDesign®