masszazsvarazskucko

Amikor újabb tanfolyamra készülök a Szivárványfény “nevében”, vagy egy egy kezelésre éppen, akkor mindig felbukkan bennem az a tiszta, gyermekkori csodálatom, amelyet akkor éreztem, amikor megjelent ez a lélegzetelállító természeti képződmény az égen. Emlékszem egy utazásra, nagymamámhoz mentünk, én a kocsi hátsó ülésén ültem és figyeltem a tájat. Hamarosan egy hatalmas zápor szegődött mellénk és kísért minket hosszú kilométereken át. Aztán jött a napocska és ahogyan ők ketten találkoztak, a legcsodálatosabb tünemény jelent meg az égbolton. Széles mosollyal, szinte lélegzet visszafojtva tapadtam az ablaküveghez és néztem a varázslatot, a színeket, melyek a lelkemig hatoltak és akkor úgy igazán, mélyről tudtam mosolyogni.
Még ma is úgy vagyok vele, hogy ha zápor hangjait hallom és mindehhez kellő fény is társul, a felhők nem takarják be teljesen az égboltot, akkor szinte felpattanok a helyemről, abbahagyom bármit is csinálok és rohanok az ablakhoz, vagy ha otthon vagyok, akkor a teraszra és kémlelem az eget. De van úgy is, hogy gondolataimba merülve ér ez a természeti jelenség rászedve arra, hogy abbahagyjam bármit is tettem és átadjam magam a néma áhítat hosszú pillanatainak.

A Szivárvány fénye ott van bennünk, színeinek rezgése átjárja testünket, lelkünket és szellemünket, általa felfedezheted ki is vagy valójában, milyen az, amikor igazi önmagad vagy.


Megannyi csoda érkezett nemcsak az én életembe a Szivárványfény technika segítségével, de mindazokéba is, akik eljöttek hozzám, hogy megtapasztalják ezt a magasrezgésű energiát. Nincs az a kemény, felvértezett harcos, aki ne lágyulna el ennek a technikának a finom, lágy érintésétől, melyen keresztül megnyílik a szív, elindul bennünk a gyógyulási folyamat.


Volt egy fiatal fiú nálam két kezelésen. Édesanya hozta el és ő maga is kérte a Szivárványfény betöltését. A fiú agyvérzéssel született, komoly gyógyszereket szedett, és sokszor volt dührohama. A két kezelés után néhány gyógyszert teljesen el tudott hagyni, néhánynál az adagokat az orvosa felére csökkentette, a hangulatingadozásai pedig teljesen elmúltak. Csendes, és nyitott a külvilág felé, olyan találkozásban volt része a kezelések alatt, amiből megértette, hogy ki is ő valójában és milyen feladattal született le a Földre. A kisimult arcok, a hosszan tartó, szívből jövő mosolyok, a rengeteg elengedett alacsonyrezgésű, negatív energia, mely átadta helyét a magasrezgésű gyógyító energiáknak. A megannyi gyógyulás, elengedett feszültség, stressz, fóbiák és félelmek. Dolgoztam együtt olyanokkal, akik szerettüket kellett, hogy elengedjék, vagy éppen olyan kapcsolatban voltak, amelyek már nem voltak hozzájárulások az életükhöz és könnyebb volt a továbblépés minden érintett számára. Felébresztettünk mélyen eltemetett önszeretetet, önbizalmat, és helyes útra tereltük az önértékelést is.


Nekem ez SZERELEM, mély, mindent elsöprő szerelem. Egy elhivatottság az életemben. Ahogyan Hormay Nóra írta, “Szivárványosnak lenni egy életmód, annyit jelent, hogy leteszem a voksom amellett, hogy az életemet jobbá, boldogabbá, örömtelibbé, szeretettel telibbé teszem..”. Annyival egészíteném ki Nóri szavait, hogy és mindazokét, akik nyitottak a változásra az életükbe, akik már egy ideje keresik önmagukat, és akik engedik, hogy segítőjük legyek ezen a csodálatos utazáson.


Ha már megérintette a lelkedet és Te is érzed a Szivárványfény hívó szavát, akkor várlak nagyon nagy szeretettel kezelésekre. Gyere és induljunk el együtt ezen a Szivárványhídon.

Szivárványfény technika:  szivarvanyfeny-technika

Szívfény alap érintés képzés:   szivfeny-alap-erintes-kepzes


„A Szivárvány egy látomás, amit egy magasabb világból hozunk le ide a földre. A Szivárvány egy érzés, ami által egy emlék ébred fel a lelkünkben. A Szivárvány egy érintés, amin keresztül a szeretet lágy érzése ébreszti fel a testünket erre az érzésre. A Szivárvány egy hang, amely a lelkünk hangja és ha ezt meghallod, onnantól megváltoztatja az egész életedet. A Szivárvány felébreszti benned, hogy ki vagy valójában. Általa megtalálod igazi Önmagad. Igazi Önmagad – hogy Te egy csodás lélek vagy itt lenn emberi testben. A Szivárvány egy híd az Égi és a Földi világ között. Ez a SZIVÁRVÁNY.” – Bartha Erika

 

 © 2017-2024 EasyDesign®