masszazsvarazskucko

Kedves Mosolygó Lelkek,

A szombati meditáción beszéltünk a háláról is többek között és említettem, hogy ennek onnan belülről, mélyről és őszintén kell jönnie. Most el tudom mondani, hogy érzem azt amiről beszéltünk, tényleg végtelen hálát érzek mindenki iránt, aki részt vett a tegnapi meditáción. Fantasztikus érzés volt ott lenni Veletek, fürdeni az energiákban, amiket olyan szuperül megpörgettünk együtt. Hálás vagyok Nektek, hogy a nagy hideg ellenére eljöttetek, csodásak vagytok.
Egy pici kedvcsinálóként azok számára, akik nem tudtak most eljönni, de esetleg egy következő alkalomon szívesen részt vesznek majd, az angyalkártya húzás után, ahol mindenki telitalátnak megfelelő üzenetet kapott az angyaloktól, választottunk egy színes gyertyát, meggyújtottuk és kör közepére tettük. Említettem, hogy a színeknek jelentőségük van. Minden szín más energiákat aktívál.

Összegyűjtöttem néhányat számotokra, hogy akár otthon is bármikor tudjátok alkalmazni:

 • fehér: szinte mindenre jó ez a szín, lényegében a védelmet biztosítja, a tisztításban segít
 • fekete: egy korszak lezárulásában és egy új korszak megnyitásában segít, elűzi az ártó energiákat, a kellemetlen szokásokat
 • piros: a szenvedély színe, nemcsak a párkapcsolatban, hanem az élet számtalan területén, ahol a tevékenységet, amit végzünk, teljes átéléssel, szenvedéllyel tesszük, önbizalmat és bátorságot ad (a gyökércsakra színe a piros)
 • rózsaszín: szerelem, barátság, bizalom, érzések megélése (a rózsakvarc kristály tökéletesen szimbolizálja ezeket az érzéseket)
 • citromsárga: önmegvalósítás, kommunikáció, tanulás (a napfonatcsakra színe, a teremtés központja)
 • narancssárga: az energiák színe, szerencsét jelképez (a szakrális csakra színe)
 • •ék: gyógyulás, béke, boldogság, a kék nyugtató szín, így segíteni tud alvászavarok esetében (a torokcsakra színe)
 • zöld: bőség, anyagi biztonság, pénzbeli gyarapodás, jólét, karrier (a szívcsakra színe)
 • llila: erő, gyógyulás, meditációban nagy segítséget nyújt (a koronacsakra színe)
 • szürke: tárgyalás, döntéshozatal
 • arany: kreativitás, boldogság
 • jázmin: megbocsátás, vonzalom, szépség.

Fontos még azt tudni, ha a fenti céllal gyújtottátok meg a gyertyát, de nem tudjátok megvárni, hogy leégjen, akkor nem szabad elfújni. Valami más módot válasszatok arra, hogy eloltsátok a gyertyákat, mert elfújjátok a nagyvilágba mindazt, amiben addig a gyertyák segítettek.

A másik, amit ígértem, hogy összegyűjtök néhány arkangyalt, kiket miben tudtok segítségül hívni. Csodás teremtmények, néhány hónapja elég aktív a részvételük az életünkben, és tényleg csak arra várnak, hogy kérjünk tőlük. Tiszteletben tartják a szabad akaratunkat, csak akkor tudnak segíteni, ha kimondom mit kérek.

CHAMUEL arkangyal: neve azt jelenti, "aki látja Istent". Ő segít a helyére tenni életünk fontos részeit, főként új szerelem, új barátság, másik állás vagy elveszett tárgyak keresésében tud segíteni. Kérésedre segít helyretenni munkahelyi és magánéleti kapcsolataidat.

GÁBRIEL arkangyal: neve azt jelenti, "Isten az én erősségem". Bármilyen kommunikációs feladatban segít, illetve őt hívhatod, ha fogantatással, adoptálással, terhességgel és kisgyermekkel kapcsolatos félelmet vagy akadályt szeretnél legyőzni.

HANIEL arkangyal: neve azt jelenti, "Isten áldása". Ha békességet, derűt, barátokat, szépséget, harmóniát és más áldást kérsz, hozzá fordulj. Számodra fontos események előtt, ahol szeretnéd hogy minden a lehető legjobb úton módon történjen, ott bátran hívd őt segítségül.

JEREMIEL arkangyal: neve azt jelenti, "Isten irgalma". Ha spirituális jótéteményre, szolgálatra készülsz, akkor ő tud ebben támogatni. Segít, ha isteni küldetésedet, az azzal kapcsolatos lelkesedésedet szeretnéd visszakapni, ha megrekedtél. Vígaszt nyújt minden érzelmi felépülés során, csodálatos segítséget nyújt megbocsátás terén.

MIHÁLY arkangyal: neve azt jelenti, "aki olyan, mint Isten". Enyhíti a félelem hatásait, ha kételkedsz saját személyes biztonságodban és mennyei célodban, vagy változtatni szeretnél az életeden, akkor ő segít számodra. Bátorságot ad, segít visszaemlékezni az életcélodra.

RAGUEL arkangyal: neve azt jelenti, "Isten barátja". Fordulj hozzá bizalommal, ha el akarnak nyomni vagy úgy érzed manipulálni akarnak. Megmutatja hogyan tehetsz szert kiegyensúlyozott erőre és igazságosságra emberi kapcsolataidban, segít harmonizálni azokat.

RAFAEL arkangyal: neve azt jelenti, "Isten meggyógyít". Ő felel a fizikai gyógyulásért, betegségből való felépülésért, valamint ha harmónikus és biztonságos utazásra vágysz, akkor őt hívd segítségül.

URIEL arkangyal: neve azt jelenti, "Isten fénye". Mennyei fénnyel árasztja el a zavaró helyzeteket, rávilágít a problémamegoldó képességeidre. Akkor hívd őt segítségül, ha kellemetlen helyzetbe kerültél és tiszta gondolkodásra van szükséged a válaszok megtalálásában.

ZADKIEL arkangyal: neve azt jelenti, "Isten igazságossága". Ha bármire szeretnél visszaemlékezni, beleértve saját isteni természetedet is, akkor őt hívd segítségül, sokáig őt a jó memória angyalaként említették.
Van egy csodás teremtmény, akit úgy hívnak, hogy Doreen Virtue, aki az angyali birodalommal működik együtt, számtalan könyve jelent meg ilyen témában. Ha szeretnétek többet megtudni az angyalokról, arról miként segítenek és miként tudtok velük kapcsolatba kerülni, akkor az Édesvíz kiadó jóvoltából hozzájuthattok ezekhez a könyvekhez.

Kívánok mindenkinek földöntúli boldogságot a teremtésekre, a kívánságokra, a megvalósulásokra, hogy azok a lehető legjobb úton módon jelentkezzenek az életetekbe :)

 © 2017-2024 EasyDesign®