masszazsvarazskucko

Kedves Mosolygó Lelkek!

Mostanában egyre több cikk kering a facebook-on, hogy vajon mi vár Ránk 2017-ben? Rákattintasz és megannyi élményt kínál, juj na most nagyon jó lesz, de lehet, hogy azt írja, vigyázz mert jön valaki, aki ártani fog Neked....

Elgondolkodtam egy pillanatra ezeken a leírásokon. Önbeteljesítő jóslatnak tökéletesek, ha az ember hagyja, hogy ezek a szavak irányítsák. Aztán mosolyogva arra gondoltam, hogy de hát ki az, aki az én életemet szebbé, jobbá, változatosabbá, csodásabbá teheti? ÉN MAGAM. Senki más, nem egy horoszkóp, nem egy ezoterikus cikk, nem a csillagok állása (bár befolyásol, de mindig megmarad a szabad akaratom, hogy eldöntsem miként reagálok minderre), hanem én magam. Döntsünk mindig a jókedv, a vidámság, az öröm és a hála javára, válasszuk ezeket az érzéseket, mert igazán ezek visznek előre. Ne azt bánjuk, amink nincs, hanem azért adjunk hálát, amink van. Biztos vagyok benne, hogy Ti is vége hossza nincs listát tudnátok írni azokról a dolgokról, érzésekről, történésekről, amiért hálásak vagytok...

Mindenkinek vannak vágyai, álmai, amit szeretne, ha mihamarabb teljesülnének és bár véleményem szerint nem kell ehhez megvárni az újév első napját, vagy a születésnapunkat, vagy azt a bizonyos hétfőt, amikor azt a bizonyos fogyókúrát elkezdem végre. Bármikor megtehetjük, mégis talán ezek a napok kicsivel több erőt tudnak adni a kezdéshez, ahhoz, hogy merjünk belevágni az új életünkbe. Osztom Louise L Hay szavait, miszerint minden nap életed egy új lehetősége. Tedd amit szeretnél, menj oda ahová szeretnél, töltsd az idődet azokkal akiket szeretsz, akik bátorítást adnak az álmaidhoz, akikre tudod bármikor, bármiben számíthatsz. Mosolyogj a világra, mosolyogj minden reggel önmagadra a tükörben, kacsints magadra és mondd el önmagadnak, hogy mennyire fantasztikus ember vagy, egy igazi kincs, aki nélkül ez a világ kevesebb lenne. Hidd el, ez így van!

Bárhol töltsd a szilvesztert, bárhol érjen az éjfél, családod körében, kedvesed karjában, baráti társaságban, egyedül vagy éppen már az álmok birodalmában kóborolva, állj meg egy pillanatra és mondd akár hangosan, akár magadban: köszönök mindent, ami 2016-ban történt velem, célja és helye volt az életemben mindennek és mindenkinek, örömmel, kíváncsian, nyitottan várom a 2017-es évet, mert tudom, hogy nincs számomra lehetetlen.

Kívánok Mindenkinek boldog új esztendőt, álmodozásban és megvalósításban gazdag új évet, olyan környezetben, olyan társsal, olyan helyen, ami számotokra a legtökéletesebb.

 © 2017-2024 EasyDesign®