masszazsvarazskucko

Kedves Mosolygó Lelkek!

Csodás napra ébredtünk ma (is). Ugyanis ma Újhold van, de nem ám akármilyen, hanem egy olyan jelenségben lehet részünk, amit úgy hívnak, hogy Fekete Hold.

Általánosságban tudjuk már, hogy Teliholdkor elengedünk és Újholdkor teremtünk. Ritkán halljuk a másik két megnevezést az Újholddal kapcsolatban, ezek a Kék Újhold és a mostani Fekete Hold. A Kék Újhold az, amikor egy hónapon belül kétszer van Újhold, a Fekete Holdról pedig azt mondják, hogy egy korszak zárul le és nyílik egy új. Négy évente van erre lehetőség, úgyhogy most nagyon nagyon invitállak Benneteket, hogy használjátok ki az Újhold energiáit.

Azért azt most hozzá kell tenni, és előre is elnézést kérek az Uraktól, hogy a mai Újhold energiája nagyban támogatja a női energiák kiteljesedését. De hát, ha mi NŐk jól vagyunk, akkor ugyebár az urak is jól érzik magukat és igazán nem arról van szó, hogy nekik a mai napon nem juttat az Univerzum semmit.

Tegnap négy csodálatos földi és égi angyal társaságában megismerhettem a Szivárványfény masszázs technikáját. Mint az ilyen energiákkal foglalkozó technikák nagyon nagy része tisztítással kezd és a végén jönnek a megerősítések, a betöltések. Mi már ott teremtettünk magunknak, elképzeltük mit is szeretnénk, pontról pontra láttuk magunk előtt a lépéseket, megéltük a megvalósulásukat, a teremtés misztériumát jártuk végig. Felemelő érzés volt!

A mai nap mindenkit erre hív. Higgy magadban, abban, hogy megérdemled minden álmod megvalósulását. Csodaként jöttél erre a földi világra, és minden jót megérdemelsz. Ez a nagy tervek megvalósulásának az ideje! Ne fogd vissza magad, legyen a határ a csillagos ég!

Nézd végig életednek előző négy évét, öleld magadhoz a jó dolgokat, engedd el a rosszakat, tudd, hogy tapasztalat céljából jöttek az életedbe, hogy erősebb legyél, hogy tanítsanak, hogy megmutassák, milyen csoda is vagy valójában. Bocsáss meg önmagadnak és mindenkinek, akikről úgy gondolod bántottak, köszönd meg nekik, hogy voltak Neked.

Aztán jöhet a manifesztáció, az álmok megvalósítása, a csodák teremtése.
Használjátok ki a mai nap energiáit, mutassátok meg gyermeki valótokat, engedjétek szabadjára a Bennetek élő gyermeket, és kövessétek, mert olyan felszabadultan és reménykedve senki nem tud élni ebben a világban, mint a gyermekek. Tanuljunk tőlük :)

Csodás Újholdat kívánok Mindenkinek :)

 © 2017-2024 EasyDesign®