masszazsvarazskucko

Tízmilliószoros napi Théta meditáció

Esemény

Tízmilliószoros napi Théta meditáció
Esemény:
Tízmilliószoros napi Théta meditáció
Mikor:
2017. március 11. Szombat, 16:00 - 18:00
Hol:
Sigil Galéria és Kávézó, Nagymaros - Nagymaros
Kategória:
Meditáció

Leírás

Kedves Mosolygós Lelkek,

Egy olyan meditációra hívlak Benneteket, amely során az idei első Tízmilliószoros nap energiáit fogjuk kihasználni a théta állapot segítségével.

Mi is jelent ez a Tízmilliószoros nap? A tibetiek hite szerint a nagy Buddha (Dharmacsakra) napokat hívják így. Négy ilyen nap van egy évben.
Ilyenkor az energiák, ahogyan a nap elnevezése is mutatja, tízmilliószorosan érik a földet és hatnak ránk is. A gondolatainkra, melyeknek hatalmas teremtőereje van, ezt már régóta tudjuk. Arra kell ezen a napon (is) figyelni, hogy a negatív gondoltaink éppúgy tízmilliószoros erővel hatnak, mint a pozitívak.

Mivel készülj? Készíts egy listát azokról a dolgokról, amelyeket el szeretnél engedni. Írj fel mindent, eseményeket, érzéseket, mindent ami az eszedbe jut és elengedésre vár már nálad. Egy másik listára pedig írd fel mindazt, amit teremteni szeretnél az életedbe. Ezekkel a listákkal fogunk dolgozni együtt a théta térben. Fontos, hogy a két lista külön papíron legyen, ennek jelentősége lesz majd.

Tapasztalatra, gyakorlatra nincs szükség ehhez a meditációhoz. Csupán Rád, a listáidra, a nyitottságodra, a jókedvedre :)

Mivel a termet béreljük erre az időre, így lesz egy költsége a meditációnak, ami 1.200 Forint és majd a helyszínen fizetendő.

Várlak szeretettel, gyere és használjuk ki együtt ezt a fantasztikus energiamezőt, az Univerzumnak ezt a fantasztikus ajándékát. Ha van ismerősöd, akit szintén érdekel, hozd nyugodtan magaddal :)

Csodás napot mindenkinek!

Erika


Helyszín

Sigil Galéria és Kávézó, Nagymaros
Helyszín:
Sigil Galéria és Kávézó, Nagymaros
Utca:
Magyar u. 2.
Irányítószám:
2626
Helyszín / Város:
Nagymaros
Ország:
Hungary

 © 2017-2024 EasyDesign®