masszazsvarazskucko

Tízmilliószoros napi meditáció

Esemény

Tízmilliószoros napi meditáció
Esemény:
Tízmilliószoros napi meditáció
Mikor:
2016. október 22. Szombat, 16:00 - 18:00
Hol:
Sigil Galéria és Kávézó, Nagymaros - Nagymaros
Kategória:
Meditáció

Leírás

Sziasztok!

Egy közös meditációra invitállak Benneteket. Az idei utolsó tízmilliószoros nap október 22-én lesz.

Mit jelent a tízmilliószoros nap?
A tibeti Buddha napokat hívják így, és az ő hitük szerint ezeken a napokon a földet az energiák tízmilliószorosan érik. Számukra ezek a napok a csodák napjai!

Mit jelent mindez?
Azt, hogy ezen a napon minden cselekedetünk, gondolatunk és szavunk tízmilliószorosára hatványozódik, tízmilliószoros valószínűséggel válik valóra.

Mit tegyünk az ilyen napokon?
Mivel az Univerzum nem tesz különbséget jó és rossz között (ezek a fogalmak csak bennünk léteznek), így mindent teljesít. A negatívat éppúgy, mint a pozitív dolgokat, gondolatokat. Tehát nagyon fontos, hogy ezen a napon csupa pozitívra gondolj, csak a szépre és a jóra. Az legyen a fókuszodban, amit meg szeretnél teremteni, de figyelj, hogy ne a félelmeid és görcsös akarásaid legyenek előtérben, mert akkor azokat vonzod magadhoz. Kívánj jókat Magadnak, másoknak és az egész világnak. Tudod, a hála nagyon nagy bevonzó erő :) Ne felejts el mindenért hálát adni az életedben, azokért is, amit még nem kaptál meg, hiszen ezzel is segítheted a bevonzását.

Mit teszünk majd ezen a meditáción?
Két meditációt fogunk tartani. Az elsőben elengedjük azokat a negatív hitrendszereinket, rossz tulajdonságainkat, amik már nem szolgálnak minket. Mindent amit el szeretnénk engedni, azokra most lehetőség lesz egy csoportos energiatérben, ahol az energiák nem összeadódnak, hanem hatványozódnak. A második meditációban pedig megteremtjük mindazt, amit csak szeretnénk. Ilyenkor mindent érdemes leírni, azt is amit elengedünk, és azt is amit bevonzunk. Már jöhetsz úgy, hogy előre leírod, de beszélgetünk is majd, aközben is lesz lehetőség papírra vetni a gondolataidat.

Néhány kis meglepetéssel is várlak majd :)
Illetve az elkövetkező hetekben a meditációig írok majd Neked néhány gondolatot, hogy mire figyelj a manifesztációs listád elkészítése során.

Kérlek, jelezz vissza, hogy tudsz-e jönni, illetve bátran hozhatsz magaddal bárkit, aki nyitott az ilyen meditációkra, ezekre az energiákra. A facebook csoportba is nyugodtan invitálhatsz barátot, ismerőst.

4kor elkezdenénk a meditációt, de egészen nyugodtan jöhetsz korábban, és tervezheted úgy, hogy maradsz még tovább. A meditáció tervezett időtartama 2 óra, tehát 6kor végzünk majd.
Kérlek, figyelj arra, hogy mivel energiákkal dolgozunk majd, nagyon fontos, hogy sokat igyál. A legjobb a tiszta víz, de a tea éppen úgy megfelel.

Kívánok kellemes napot mindenkinek, csodás mosolyokat!

Erika


Helyszín

Sigil Galéria és Kávézó, Nagymaros
Helyszín:
Sigil Galéria és Kávézó, Nagymaros
Utca:
Magyar u. 2.
Irányítószám:
2626
Helyszín / Város:
Nagymaros
Ország:
Hungary

 © 2017-2024 EasyDesign®