masszazsvarazskucko

Önszeretetre vezető meditáció

Esemény

Önszeretetre vezető meditáció
Esemény:
Önszeretetre vezető meditáció
Mikor:
2019. június 15. Szombat, 15:30 - 17:30
Hol:
Lélekmosoly Varázskuckó, Nagymaros - Nagymaros
Kategória:
Meditáció

Leírás

Mivel mostanában sokan kapjuk üzenetként az Angyaloktól, hogy szeressük önmagunkat, ezért ezen a júniusi meditáción ezen dolgozunk, hiszen ez a legfontosabb feladatunk, erre épül minden az életünkben.
Nem tudunk úgy szeretni másokat, ahogyan valójában szeretnénk, amíg nem szeretjük önmagunkat. Nem tudjuk úgy élni az életünket, ahogyan valójában megérdemelnénk, amíg nem szeretjük önmagunkat és nem hisszük el, hogy megérdemeljük.

Gyógyítani fogjuk a sérüléseinket ezen a téren és ahogyan az előző alkalommal is, most is angyali gyógyító energiákat hívunk a térbe, hogy segítségünkre legyenek.

Erre invitálom mindazokat, akik készek beleállni ebbe az energiába, akikkel hozzájárulások lehetünk egymásnak. Csodás energiák vannak ilyenkor, gyertek és használjátok ki, hogy egy ilyen támogató környezetben könnyebb az önmagunkon dolgozás.

Kérlek szépen, akkor nyomd meg az "Ott leszek" gombot, ha valóban tudsz jönni, vagy írj rám privátban, mivel a helyek száma korlátozott, bejelentkezés szükséges!
A pontos címet a meditáció előtti napon megküldöm azoknak, akik részt szeretnének venni az eseményen és még nem voltak eddig.

A hozzájárulás: 1.000 Forint (készülök teával, vízzel és egy kis harapnivalóval).


Helyszín

Lélekmosoly Varázskuckó, Nagymaros
Helyszín:
Lélekmosoly Varázskuckó, Nagymaros
Irányítószám:
2626
Helyszín / Város:
Nagymaros
Ország:
Hungary

 © 2017-2024 EasyDesign®