masszazsvarazskucko

Access Bars ® tanfolyam

Esemény

Access Bars ® tanfolyam
Esemény:
Access Bars ® tanfolyam
Mikor:
2018. november 24. Szombat, 10:00 - 18:00
Hol:
Lélekmosoly Varázskuckó, Nagymaros - Nagymaros
Kategória:
Tanfolyam

Leírás

Közeledik a karácsony. Szeretnéd idén egy különleges ajándékkal meglepni a családodat, közeli barátaidat, önmagadat? Mi lenne, ha elhinnéd, hogy az igazi ajándék Te magad vagy?
Ha úgy érzed, most jött el az idő, akkor várlak szeretettel.

Tudtad, hogy van 32 pont a fejeden, melyek gyengéd érintésével könnyedén elengedheted a berögzült hitrendszereidet, félelmeidet, régi sérelmeidet az adott életterületekről, amelyek meggátolnak abban, hogy el- és befogad az élet csodáit?

Az egy napos Access Bars® tanfolyamon megtanulod, hogy pontosan hol és hogyan kell a Bars pontokat a fejen érinteni, és a pontok az élet mely területét ölelik fel. Ez lesz a gyakorlati része a tanfolyamnak, amikor is kétszer adsz és kérszer kapsz Bars kezelést. Ilyenkor egy masszázságyon fekszel, és mindenféle erőfeszítés nélkül, mindössze a pontok finom értintésével engedsz el téged korlátozó hitrendszereket, nézőpontokat, blokkokat.
Emellett megismerkedsz az Access Consciousness® elméleti alapjaival és eszközeivel, a kérdésekkel, amit később a mindennapi életedben hasznosítani tudsz, illetve tanulunk még 2 testkezelést is. Megosztom veled a több, mint 2 éves tapasztalatomat.

Mi is az, amiben az Access Bars® tanfolyamon elsajátított tudás segít Neked, a családodnak, a barátaidnak és ha ilyen téren dolgozol, akkor a vendégeidnek?
• ha már nem szeretnéd a régi utadat járni, ha valami másra vágysz, és egy olyan lehetőséget keresel, amely ehhez hozzásegít,
• alvásjavításban, pihentető alvásban,
• csökkenti a fizikai tüneteket: fejfájás, nyak- és hátfájás, derékfájás, stb,
• beindítja a test öngyógyító folyamatait,
• csökkenti a stresszt az életedben,
• csökkenti a félelmeket és a szorongást az életedben,
• javítja a gyerekek iskolai eredményeit, csökkenti a vizsgadrukkot,
• javulás állhat be a kapcsolataidban,
• feloldja az érzelmi, mentális, fizikai és energetikai gátakat,
• el tudsz engedni előző életbeli blokkokat, feloldani fogadalmakat,
• ha mély relaxációra és az érzékelésed kibővítésére vágysz,
• megnyitja a végtelen lehetőségek kapuját az élet számos területén.

A tanfolyamon kapsz egy magyar nyelvű kézikönyvet és egy kétoldalas színes segédletet, mely segít majd megtanulni a pontok elhelyezkedését. Sokat fogunk beszélgetni az Access Consciousness® technikáról, az Access Bars® módszeréről, azon életterületekről, amelyekkel dolgozunk a kezelés alatt, mint például a pénz, a kontroll, a kreativitás, kapcsolatok, öregedés, tudatosság, test és még sok más.

A tanfolyam végén egy nemzetközi oklevelet kapsz, regisztrált Access Bars® kezelő leszel és biztos tudás birtokában máris igazi varázslóvá avanzsálsz, aki önmaga és környezete változásának komoly katalizátora lehetsz :)

Gary M. Douglas, az Access Consciousness® alapítója és Dr. Dain Heer társalapítója azoknak a keresőknek ajánlja ezt a technikát, akik tisztában vannak azzal, hogy az életük többről szól, mint amit látnak. akik ha a változást választják, kiterjesztik önmagukat és az életüket, segítve ezzel másokat is.
Ahogyan Dr. Dain Heer kérdezte: "Hajlandó vagy felfedezni, ki vagy valójában? Hajlandó lennél önmagad lenni és megváltoztatni a világot? Szeretnéd, hogy minden jóra forduljon vagy szeretnéd, hogy mesésen fantasztikus legyen? Készen állsz?"

Ha már egy ideje gondolkodsz ezen a választáson és most úgy érzed készen állsz, gyere, én várlak nagyon nagy szeretettel november 24-én Nagymaroson. Keress bátran és küldöm a további tudnivalókat!
Ha esetleg az időpont és/vagy a helyszín nem jó számodra, keress nyugodtan privátban és találunk rá megoldást :)

Légy az a csoda, aki valójában vagy! Hiszen az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva árad feléd!

A tanfolyam ára országos szinten egységes még november 30ig, mert utána központilag emelkedik a tanfolyam ára:
18. életév felett: 60.000 Ft
16-17 éves korúaknak és ismétlőknek: 30.000 Ft.
16 éves korig ingyenes

Jelentkezni: Ritzl Erika
http://lelekmosoly.hu
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 70 6767 820


Helyszín

Lélekmosoly Varázskuckó, Nagymaros
Helyszín:
Lélekmosoly Varázskuckó, Nagymaros
Irányítószám:
2626
Helyszín / Város:
Nagymaros
Ország:
Hungary

 © 2017-2024 EasyDesign®